Känslan att ge är större än att få. 

Vi på Rofa hjälper människor att hitta du vet just den presenten, den där personliga, den där speciella, den du har framme på bordet, den som andra frågar vart den kommer ifrån. Den som visar personens betydelse.

Hos oss hittar du personliga presenter för livets alla stora och små tillfällen, för stora och små betydelsefulla människor. Alla designade av oss med känsla och ansvarstagande. Presenter frädlade av oss med namn i gravyr, print eller brodyr, mer personligt än så kan det väl inte bli?

Vi bryr oss om vad du ger bort. Hos Rofa hittar du bara presenter av hög kvalitet som uppskattas av mottagaren. Det backar vi stolta upp med höga produktrecensioner. Ibland händer det att en produkt inte håller måttet. Den gränsen drar vi vid 4,5 stjärnor bland recensionerna. 4,4 and you're out!

Om än att vi älskar presenter så är det där med att dekorera sitt egna hem något som är rätt kul. Hos oss hittar du alltså inte bara personliga presenter men också saker som vi hoppas du vill smycka ut ditt egna hem med också!

 

 

 

 

Vi är ett e-handelsföretag som designar för produktion nästan alla våra produkter. Designar layout och lagerhåller sedan produkterna i Sverige i väntan på vidare förädling. 

När du lägger din order förädlas den av något av våra team. 

 

Gravyr

Gravyr lasergraverar bland annat dina glas, skärbrädor och metallbrickor till väskor och liknande. 

Print

Team print jobbar med stora skrivare. När du exempelvis sätter bild på olika produkter eller när olika färger skall kunna behandlas. Möbler är ett perfekt exempel. 

Brodyr

Önskas en produkt med text på textil är det nästan alltid brodyr som gäller. Här sys namn på ryggsäck, initialer på handdukar eller badrockar. 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen