Gosedjur

Gosedjur med namn

Ett gosedjur med namn skänker både glädje och omtanke till mottagaren och passar därför perfekt att ge bort i present. Gosedjuret blir snabbt en kramgo följeslagare som tillsammans med den personliga märkningen, med barnets namn, gör gosedjuret extra speciellt. Välj bland gosedjur med olika motiv, färger och storlekar för att hitta ditt barns favorit!

Personliga gosedjur – namn ingår!

Oavsett om du väljer en nallebjörn, en kanin eller ett gosedjur i form av en fantasifigur, kommer gosedjuret med namn att bli en viktig del av ditt barns uppväxt. Genom att märka gosedjuret med barnets namn kommer det att bli ännu mer personligt, samtidigt som det blir enklare att hålla reda på vem gosedjuret tillhör. En del av våra gosedjur med namn kan även broderas med barnets födelsedatum, vilket gör att de passar extra bra som doppresent, eller till födelsedagen. Komplettera gärna med våra övriga barnprodukter som barnlampor, barnmöbler och leksaker, för det kompletta barnrummet.

Alla gosedjur skapas av vårt designteam som lägger ned hjärta och själ på varje liten detalj på samtliga gosedjur. Material, färger och övriga detaljer analyseras noggrant för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. 

När du lagt din beställning broderas eller trycks ditt gosedjur med barnets namn, i färger som matchar gosedjuret. Givetvis ingår den personliga märkningen i priset på alla våra gosedjur, vilket gör att inga extra kostnader läggs på i efterhand.

Snuttefiltar, mjukisdockor och gosedjur med bitringar

I vårt sortiment av gosedjur hittar du något för alla stilar och smaker. Populära är bland annat våra mjuka snuttefiltar som har en perfekt storlek för de allra minsta barnen. De skänker glädje och tröst till det lilla barnet samtidigt som de blir en fin inredningsdetalj till barnrummet. Komplettera gärna med en gosig sovorm för det ultimata kitet inför sovstunden. Till de minsta barnen erbjuder vi även flera söta gosedjur med namn och bitring. Bitringen är tillverkad av ett hållbart trämaterial, vilket ger lindring när tänderna börjar växa ut.

Vad sägs om en söt liten mjukisdocka med namn? Våra mjukisdockor kommer, likt alla våra gosedjur, med namn vilket gör dem både unika och personliga. Givetvis väljer du själv om du vill märka den med ditt barns namn, eller med mjukisdockans egna namn. Här sätter endast fantasin gränser!

Kärlek till både barn och vår planet

På Rofa Design värnar vi om vår miljö och arbetar aktivt med olika hållbarhetsfrågor. Vi är därför väldigt stolta över vår kollektion av gosedjurskaniner som tillverkats av återvunnet material. Genom att använda återvunnen plast som plockats upp från havet, kombinerar vi kärleken till både barn och vår planet. En kram i taget.

Vi lämnar ingenting åt slumpen och utför regelbundna tester av våra produkter, så att du kan vara säker på att ditt barn inte utsätts för några skadliga material eller ämnen. Alla våra produkter är godkända inom Sveriges och EUs regelverk. 

När du beställer ett gosedjur från oss påbörjas processen med den personliga märkningen. De flesta gosedjur broderas, alternativt trycks, med barnets namn. Den ungefärliga leveranstiden, från beställningsdag till leverans, är 4-5 arbetsdagar, men för att få ett mer exakt leveransdatum rekommenderar vi att du tittar i vår checkout. Leveranstiden kan variera beroende på vart i Sverige du bor, samt hur ofta leveranser sker till just ditt postnummer.

 

Rofa Design AB
Org.nr: 556573-1675

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen