Gosedjur

 

Upptäck vårt fantastiska sortiment av gosedjur, mjukisdjur och personliga gosedjur. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som kommer att bli älskade och omhändertagna. Här hos oss finner du en omfamnande kollektion av älskvärda vänner som är mjuka, gosiga och skapade med kärlek. Låt ditt barn upptäcka magin i våra gosedjur. Med sin lena päls och gulliga utseende kommer de genast att fånga ditt barns hjärta. Varje gosedjur är noggrant utvalt för att erbjuda den perfekta kramen. De är trogna följeslagare som sprider värme och tröst i varje stund. För att göra dessa gosedjur ännu mer speciella erbjuder vi en möjlighet att skapa personliga gosedjur med namn.

Genom att lägga till barnets namn på dessa mjuka följeslagare blir de till unika gåvor. Det är som att ge ditt barn en bästa vän som de för alltid kommer att minnas och de värdefulla stunderna de haft tillsammans.

Vi erbjuder också ett fantastiskt sortiment av stora gosedjur som är perfekta för extra mysiga stunder. Dessa stora vänner ger ditt barn en varm omfamning och en plats att drömma sig bort i. Det är just därför våra älskade nallar med namn är en våra stjärnprodukter.

Vi tar ditt barns välmående på största allvar, och därför kan vi med stolthet säga att våra leksaker och gosedjur inte innehåller några skadliga ämnen. Du kan vara trygg med att våra produkter har genomgått de testerna enligt gällande säkerhetskrav för Sverige och Europa. Det är vår högsta prioritet att erbjuda säkra och pålitliga leksaker till ditt barns bästa. 

 

Rofa Design AB
Org.nr: 556573-1675

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen