Glas

 

Välkommen till vår samling av graverade glas, där varje glas bär en personlig touch och sprider en unik magi. 

Med våra glas med namn kan du ge dina drycker en personlig prägel och låta varje klunk vara en speciell upplevelse. Varje glas är omsorgsfullt graverat för att bära ditt namn med stolthet och skapa en förtrolig atmosfär vid varje tillfälle.

Våra personliga glas är som följeslagare som förhöjer din dryckesupplevelse. Oavsett om det är en avslappnad kväll hemma eller en festlig tillställning, kommer våra graverade glas att göra varje stund extra speciell. Njut av att ha ett unikt och personligt glas som ger en extra touch av glädje till varje sip.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa glas som genomgår en noggrann graveringsprocess för att säkerställa att varje detalj är perfekt. Dessutom är våra kristallglas med gravyr som små skatter som sprider en aura av lyx och glamour vid dina speciella tillfällen.

Upptäck den magi som våra graverade glas har att erbjuda. Låt varje klunk vara en resa till en värld av unikhet och charm. Utforska vårt sortiment av glas med gravyr, glas med namn och kristallglas med gravyr för att hitta dina personliga favoriter och skapa minnesvärda stunder. Vår kollektion är skapad med omsorg och passion för att ge dig en upplevelse som är lika unik som du är.

Rofa Design AB
Org.nr: 556573-1675

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen