Förskolestart


Förbered ditt barn för en lyckad förskolestart med våra lekfulla och praktiska förskoleryggsäckar, vattenflaskor och matlådor - köp 3 betala bara för 2!

Ladda upp inför förskolestarten med 3 för 2

Våra barnryggsäckar är specialdesignade för förskolebarn och rymmer såväl vattenflaska och matlåda, som ombyteskläder, snuttefilt och nappar. Den personliga märkningen med barnets namn på barnryggsäcken, samt på alla tillbehör, kommer att underlätta för förskolepedagogerna, då det blir enkelt att hålla reda på vem sakerna tillhör. Mixa och matcha barnets favoriter för en komplett samling!

Packa praktiskt till förskolan

Förväntningarna är ofta höga inför förskolestarten och det är viktigt att ditt barn kommer väl förberedd, så att övergången blir så smidig och trygg som möjligt. Vi har därför förberett ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa förskoleprodukter, som ger er den bästa starten inför denna nya fas i livet. 

Våra barnryggsäckar är specialdesignade för förskolebarn med lekfulla och färgglada djurmotiv. Dess bekväma och funktionella design med justerbara remmar gör att ryggsäckarna sitter perfekt, och är enkla för barnen att bära själva på förskolan. Till de allra minsta är det möjligt att köpa till ett bröstband, som fästs likt ett spänne på framsidan av väskan. Bröstbandet ger extra bra komfort och ser till att ryggsäcken sitter på plats. För att göra barnryggsäcken extra speciell broderas den med barnets namn på väskans framsida. 

Låt barnet själv välja motiv på sin nya följeslagare och matcha gärna ryggsäcken med våra vattenflaskor, snackslådor och matlådor. Givetvis ingår alla produkter i vår förskolekampanj där du just nu kan köpa 3 produkter, men betalar bara för 2!

Redo för spännande utflykter

Vad passar bättre än att packa ned en matchande vattenflaska och matlåda i ryggsäcken, när det är dags för utflykt med förskolan? I vårt sortiment av förskoleprodukter hittar du bland annat vattenflaskor i silikon, eller med termosfunktion. Dessa trycks eller graveras med barnets namn så att de enkelt ska hitta hem efter förskoleutflykten. 

Håll lunchen fräsch och god i en matlåda eller snackslåda som även matchar med våra vattenflaskor och förskoleryggsäckar. Deras ultimata storlek passar perfekt i en ryggsäck och är därför passande för såväl lunch eller mellis, som förvaringslåda till små skatter som hittas längs vägen. 

Mixa och matcha dina förskolefavoriter

På Rofa Design fokuserar vi på kvalitet, säkerhet och funktionalitet i samband med utvecklandet av nya produkter. Alla produkter är designade för att vara både hållbara och användarvänliga, vilket gör dem till det perfekta valet för förskolestart. Vi är stolta över våra fina recensioner och om en produkt inte håller måttet så drar vi gränsen vid 4,5 stjärnor. 4,4 and you're out! Vi vet hur viktigt det är att ditt barn känner sig trygg och bekväm i sin nya miljö, och våra produkter är skapade för att underlätta denna övergång.

Vår förskolekampanj gör det möjligt att mixa och matcha bland praktiska produkter som matchar alla förskolebarn, men vi har även ett sortiment av ryggsäckar och tillbehör för de lite äldre skolbarnen, Skolstart. Givetvis väljer du själv om du vill mixa och matcha från båda kampanjerna, köp 3 betala bara för 2! 

Rofa Design AB
Org.nr: 556573-1675

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen