Skolstart


Ladda upp inför skolstarten med en personlig skolryggsäck och tillbehör - köp 3 betala bara för 2!

Redo för skolstart – 3 för 2!

Ladda upp inför skolstarten med praktiska och inspirerande skoltillbehör som bjuder in till ett läsår fyllt med ny kunskap och inspiration. I vår skolstartkampanj hittar du våra populära skolryggsäckar, vattenflaskor och matlådor, samt en hel del spännande tillbehör. Mixa och matcha barnets favoriter – köp 3 betala bara för 2!

På Rofa Design ligger fokus alltid på kvalitet och funktionalitet, och våra skolstartsprodukter är inget undantag. Alla produkter är både hållbara och användarvänliga för att göra skolstarten så smidig som möjligt. Våra skolryggsäckar och tillbehör kommer med en personlig märkning som givetvis ingår i priset. Med barnets namn tryckt eller broderat på produkterna kommer det att bli lätt att hålla reda på vem sakerna tillhör. Den personliga märkningen gör även våra skolstartsprodukter perfekta att ge bort i present, till både små som stora barn.

Packa väskan inför skolstarten

Våra skolryggsäckar kombinerar både komfort och funktion. Med vadderade axelremmar och justerbara spännen är de idealiska för att bära hem alltifrån skolböcker, anteckningsblock och pennskrin, till vattenflaskor och matlådor från skolutflykten. För att göra skolväskan extra personlig kan den antingen broderas med barnets namn, eller dekoreras med patches där barnet själv väljer till bokstäver och andra motiv. Välj mellan olika designs och färger, och investera i den skolväska som bäst passar barnets behov och personliga stil.

I skolstartskampanjen ingår även ett noga utvalt sortiment av pennskrin, gympapåsar och läckra nyckelringar. Givetvis matchar de med våra skolryggsäckar så att barnet enkelt ska hitta sina ”3 för 2”-favoriter.

De perfekta tillbehören till skolutflykten

Vi är mycket stolta över våra miljövänliga alternativ i vår skolstartskampanj. Här hittar du vattenflaskor och matlådor som är tillverkade av silikon, vilket både är ett giftfritt och allergivänligt material. Trots långvarig användning behåller produkterna sin form vilket resulterar i en längre livslängd jämfört med andra material. De är dessutom lätta att rengöra och mycket skonsamma mot ett barns känsliga hud.

Vattenflaskorna, snacks- och matlådorna är perfekta att ta med när det är dags för utflykt med skolan. Det mjuka silikonmaterialet gör det enkelt även för de minsta barnen att öppna och stänga matlådornas lock. Populära är även våra hopvikbara vattenflaskor med motiv av en donut eller fotboll. Dessa tar minimalt med utrymme när skolutflykten lider mot sitt slut och ger därför mer plats åt eventuella skatter som hittas längs vägen.  Alla vattenflaskor trycks med barnets namn på det tillhörande bandet, vilket underlättar för både lärare och fritidspedagoger, eftersom det blir enkelt att hålla reda på vem vattenflaskan tillhör.

Mixa och matcha barnets skolstartsfavoriter

Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa skolstartsprodukter och gör ditt barn redo för kommande läsår med stil och självförtroende. Mixa och matcha favoriterna där du nu kan köpa 3 skolstartsprodukter, men betalar bara för 2.

Missa inte heller att kolla in vår kampanj förskolestart, där vi erbjuder personliga barnryggsäckar och tillbehör anpassade för de minsta barnen. Givetvis väljer du fritt mellan de olika kampanjerna, vilket är perfekt om du har barn i olika åldrar. 

Rofa Design AB
Org.nr: 556573-1675

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen